3 Temmuz 2013 Çarşamba

Next Launcher 3D 1.37 Full APK


Arkadaşlar telefon dünyasının en iyi launcheri diyebilirim Next Launcher'e . Go Launcher Dev Team firmasına ait olan launcherimiz oldukça iyi kaliteli ve hızlı bir arayüze sahiptir . Yeni güncelleme ile sürümü 1.37 olmuştur daha basit bir kullanım şekli olmuştur . Çokda iyi olmassa Türkçe dil desteği vardır . Hemen hemen birçoğunuz bu launcheri görünce telefonunuzda kasacağınızı düşünür ama en düşük telefonlarda bile kasmadan kullanılabilir . Kendi telefonumda deniyorum 3 gündür baya bi fark oldu holo launcherdende bıktım saten . Menü ikonları ,  simge büyüklükleri , yazı büyüklüklerinden herşeyine kadar ayarlama yapabilirsiniz . Launcherin ayarları holo launcherin ayarları arayüzü ile hemen hemen aynıdır . 3D görünüme sahiptir pencere geçişleri ana menü geçişleri felan mükemmeldir .İsteğinize göre ayarlıyabiliyorsunuz .Google play storede  15.99' $ .
Launcherden Resimler



İndirme Linki ;


Kurulum ;

Apk dosyasını kurup kullanmaya başlayın .

9 yorum :

  1. Arkadaşımda samsung'un ilk çıkan androidlerinden biri var ve bu launcher android 2.1'i andırıyor. Tek farkı 3D olması bence.

    YanıtlaSil
  2. Hocam bide bildiğiniz 4.2.2 launcheri var mı ? ( Holo ICS ) ayrıca ICS duvar kağıtları çok iyi bence. Onlardan da bulabilir misiniz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İCS tarzı launcher istersen sitede HOLO LAUNCHER var çok iyi . Duvar kağıtlarını marketten bakın bulursunuz .

      Sil
    2. Yok hocam ICS sevmiyorum. Duvar kağıtları güzel sadece :) Jelly Bean launcheri var mı ?

      Sil
  3. Soru arşivine bakar mısınız hocam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cevaplandırıldı sorular .

      Sil
    2. kardeş wifi bluetooth sorunum var girerken hata veriyor *#*#526#*#* da yine hata veriyor

      Sil
  4. Perfectsin admin

    YanıtlaSil