7 Haziran 2013 Cuma

Adobe Flash Player 11 - ROOT - Galaxy Pocket [ARMV6]


Bilgisayarımızda hergün kullandığımız android'e geçiş yapıp telefonlarımızın vazgeçilmezi oldu adobe flash player ama bizim galaxy pocket'imize uyumlu olmadığından biz yararlanamıyorduk malesef . Ama bu problem ortadan kalktı artık bizim telefonumuzdada adobe flash player olacak . Çeşitli sitelerden çeşitli videolar flash oyun sitelerinden oyunlar oynayabileceksiniz . İlk önce root olmanız gerekir onuda söyliyeyim . Biraz zor olucak işlemimiz ama buna değer galaxy pocketimizde sorunsuzdur diğer cihazlarda yapabilir problem yok . Anlatıma geçelim dediklerimi harfi harfine yaparsanız kolaydır .


İlk olarak ROOT olmanız gerekiyor eğer root değilseniz BURADAN root yapın .
Ve Flash Player , ROOT explorer , ve 2 adet gerekli dosyamızı indiriyoruz . Hepsini rar ' dosyasına koydum indirip rardan çıkarın .



Kurulum ;
1) İlk önce rardan çıkan ADOBE FLASH PLAYER 11 apk dosyamızı kurup açmıyoruz .
2)Root Explorer'i açıp şu yolu takip edin : sdcard > download (rarı oraya çıkarın) > lazım olan dosyalar > libflashplayer.so ' ya basılı tutun kopyalayın ve 3 defa geri çıkın oradan data'ya girin sonra tekrar data klasörüne girin orada com.adobe.flashplayer ' i bulup o klasöre girin ve paste diyin . Sonra tekrar öbür dosyayı kopyalamak için download'a gelip libstagefright_froyo.so ' dosyasını kopyalayıp az önceki işlemi yaparak com.adobe.flasyplayer klasörüne yapıştırıyoruz .
3)Sonra com.adobe.flashplayer klasöründeki lib.adobeflashplayer.so dosyasına basılı tutulım çıkan menüde permissions seçeneğine girip ordaki tikleri aynı aşağıdaki resim gibi yapalım .

Bunları yaptıkdan sonra ok diyip programdan çıkalım ve kurduğumuz adobe flash player uygulamamıza girin dikkat edin internet olması lazım açtıktan sonra bu görüntü gelicek ;

bu ekranda indirme butonuna basalım ve bekliyelim sonra gelen ekranda bişeyler yazar onlara bakmanıza gerek yok çıkın ordan tamamdır . Flash Player Kurulmuştur .

10 yorum :

  1. son aşamada internet sayfası siyah geliyor bi çözüm bulunursa iyi olur

    YanıtlaSil
  2. Aynen hocam bi çözüm bulsak buna

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. http://tr-galaxypocket.blogspot.com.tr/2014/01/galaxy-pocketa-flash-player-yukleme.html burda videolu var

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Bendede ayni sey oldu ama tekrar denedim sorunun ne oldugunu anladim ve basarili oldu ise yaradi artik internetden diledigim oyunlari oynuya biliyorum oldukca guzel uygulama

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil